De mignon-kött tortellini är ett hantverksmässigt mästerverk från den italienska kulinariska traditionen, ett emblem för gastronomisk kultur i Emilia-Romagna. Pastadegen rullas ut till en minimal tjocklek, vilket ger dessa små och eleganta tortellini en unik lätthet och delikatess. Fyllningen är en balans av kött, kokt skinka, mortadella och en touch av muskotnöt. Varje ingrediens är noggrant utvald och doserad för att säkerställa en intensiv och smakrik slutsmak.
Farina "00", vatten, Lievito Madre (naturlig jäst av vetemjöl typ 0 i pulverform, jäst, maltade spannmålsmjöl,) salt, solrosolja, olivolja, körsbärstomater, tomat, buffelmozzarella, extra jungfruolivolja.
Den sanna uttryck för italiensk kaffe Ristretto, en blandning av brasilianska arabica Santos, åtföljd av fina arabica från Peru, avger en oemotståndlig doft av mandel och mörk choklad; de små procentandelarna av Robusta från Vietnam och den mycket fina robustan från Uganda som ingår i denna blandning, skapar en fyllig crema och den fulla kroppen ger en långvarig eftersmak, vilket gör detta kaffe till en unik och oförglömlig upplevelse för alla smaklökar. Den unika användningen av 18 bönor höjer den exklusiva kvaliteten på produkten för den som verkligen vill njuta av den äkta Ristretto Italiano.